Днес VORTICE е мултинационална Група, която работи, чрез своите собствени дъщерни дружества или чрез местни партньори в над 90 страни по света, като доставя широко портфолио от продукти, които гарантират качество в поддръжката на въздуха и климатичен комфорт.

Главният офис на VORTICE се намира в Требиано (район до Милано), където около 160 служителя работят и където се помещават департаментите на  Главното Управление, Продажби и Маркетинг, Обслужване преди и след продажба, центъра за Проучване и Развитие, Лаборатории и Производствен център.

Следните компании са част от VORTICE GROUP:

VORTICE LIMITED е Английската дъщерна компания на  VORTICE,  основана през 1977 и разположена в Бъртън на Трент.

VORTICE INDUSTRIAL, родена след придобиването през 2010г. на Loran ООД, разположена в Изола дела Скала – Верона, където Групата е фокусирала своите производствени тайни в сферата на индустриалното въздушно обслужване.

VORTICE Latam, разполжена в Алахуелa, Коста Рика, представителния офис на Latam, основан през 2012, който има задачата да наблюдава развитието на пазара на вентилационните уреди в Латинска и Южна Америка като цяло.

VORTICE Ventilation System, една компания, открита през 2013 и разположена в Чанджоу, Китай, посветена на дизайна, производството и маркетинга на специфични за Китайския пазар продукти, с над 70 служителя.

CASALS VENTILACIÓN AIR INDUSTRIAL S.L. е придобита през септември 2019. Това е историческа испанска марка, разположена в Сант Жоан де ле Абадесес, Джорна, специализирана в развитието и производството на продукти за индустриалното вентилационно обслужване.